Produkcia populárnej hudby pomocou virtuálnych nástrojov - Mottl, Jaroslav; Vondra, Zdeněk; Doškář, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Táto práca sa zaoberá technologickými možnosťami produkcie hudby pomcoou virtuálnych nástrojov a zároveň poskytuje replikovateľný postup, s pomocou ktorého si môže čitateľ vytvoriť vlastnú skladbu. V teoretickej časti práce je vysvetlená technológia, ktorá sa používa pri tvorení hudby takýmto spôsobom. Praktická časť ponúka ucelený návod, sprevádzaný zvukovou prílohou.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses