Principy tvorby literárního scénáře a jejich aplikace - Krauz, Tomáš; Truhlář, Filip; Mezuláník, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práce je zaměřena na principy tvorby filmového příběhu, který je možný zpracovat v podobě literárního scénáře. Obeznamuje s paradigmatem dramatické stavby spolu s vlastnostmi bodů obratu. Definuje postupy při vytváření dramatické postavy a způsoby jejího budování. Udává základní formální pravidla pro psaní scénáře. Aplikuje teoretické znalosti na přípravě scénáře ke krátkometrážnímu filmu, tyto teoretické znalosti konfrontuje s realitou.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses