Vývoj webových stránek s implementací webové analytiky - Kolařík, Miroslav (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit firemní webové stránky podle nejnovějších trendů a standardů. Součástí bude také inherentní implementace webové analytiky. Tyto stránky by měly informovat nové i stávající zákazníky, zvýšit povědomí o firmě a zároveň poskytovat data pro analýzu jejich využití. V teoretické části bude stručně popsán jazyk HTML, CSS a metody webové analytiky. Praktická část se zaměřuje na vývoj webových stránek, které budou optimalizovány pro mobilní zařízení, bude provedena jejich základní optimalizace pro vyhledávače, a nakonec implementována webová analytika s využití služeb Google Analytics.