Vývoj webových stránek s implementací webové analytiky - Kolařík, Miroslav; Klán, Petr, 1957-; Galba, Alexander; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit firemní webové stránky podle nejnovějších trendů a standardů. Součástí bude také inherentní implementace webové analytiky. Tyto stránky by měly informovat nové i stávající zákazníky, zvýšit povědomí o firmě a zároveň poskytovat data pro analýzu jejich využití. V teoretické části bude stručně popsán jazyk HTML, CSS a metody webové analytiky. Praktická část se zaměřuje na vývoj webových stránek, které budou optimalizovány pro mobilní zařízení, bude provedena jejich základní optimalizace pro vyhledávače, a nakonec implementována webová analytika s využití služeb Google Analytics.
Vedoucí práce: Petr Klán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses