Elektronický mýtný systém - Kotěšovec, Václav; Luc, Ladislav; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá fungováním elektronického mýtného systému. První část popisuje elektronické zpoplatnění infrastruktury, architekturu systému elektronického výběru mýta a dopravní politiku EU. V další části popisuje elektronický mýtný systém v ČR a okolních zemích. Závěr je zaměřen na vlastní návrh řešení pro lepší fungování systému v ČR.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses