Finanční analýza společnosti Moravské kovárny, a.s. - Klimeš, Martin; Staňková, Anna, 1951-; Tlačbabová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Moravské kovárny, a. s. mezi lety 2010 až 2015. Jejím cílem je posoudit finanční zdraví a identifikovat rizika, které mohou z činnosti podniku plynout. Práce využívá veřejně dostupných informací. Hlavním zdrojem informací jsou povinně zveřejňované výroční zprávy. Práce je rozdělena na část metodickou a praktickou. Metodická část obsahuje vymezení předmětu finanční analýzy, uživatele a popis jednotlivých metod. V části praktické je společnost představena a popsána její činnost. Hlavní část se zaměřuje na aplikaci metod popsaných v metodické části. Závěr shrnuje celkové finanční zdraví a situaci podniku.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses