Procesně stavěná podniková architektura - Michálková, Aneta (2017)
Tématem bakalářské práce je procesně stavěná podniková architektura. Za účelem danou problematiku vysvětlit, se teoretické část zabývá podnikovou architekturou, procesním řízením a vztahy mezi nimi. Praktická část práce se pak řídí vytvořeným teoretickým rámcem za účelem prezentace obou přístupů v reálné společnosti. Obsahuje modely odrážející současný stav, přičemž některé z nich jsou obohaceny o doporučené změny autorky.