Procesně stavěná podniková architektura - Michálková, Aneta; Alexa, Štěpán; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tématem bakalářské práce je procesně stavěná podniková architektura. Za účelem danou problematiku vysvětlit, se teoretické část zabývá podnikovou architekturou, procesním řízením a vztahy mezi nimi. Praktická část práce se pak řídí vytvořeným teoretickým rámcem za účelem prezentace obou přístupů v reálné společnosti. Obsahuje modely odrážející současný stav, přičemž některé z nich jsou obohaceny o doporučené změny autorky.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses