Finanční analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. - Šimůnek, David (2017)
Cílem této bakalářské práce je analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. za roky 2011 až 2015. Celá práce je rozdělen do třech kapitol. První kapitola je věnována teoretické části, která se zabývá uživateli finanční analýzy, zdroji informací a metodami finanční analýzy. Druhá kapitola je věnována stručnému shrnutí obchodní činnosti podniku a historii podniku. Třetí kapitola je věnována praktické části, kde je provedena finanční analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. Na závěr jsou shrnuty poznatky z provedení analýzy.