Finanční analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. - Šimůnek, David; Staňková, Anna, 1951-; Langer, Emil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této bakalářské práce je analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. za roky 2011 až 2015. Celá práce je rozdělen do třech kapitol. První kapitola je věnována teoretické části, která se zabývá uživateli finanční analýzy, zdroji informací a metodami finanční analýzy. Druhá kapitola je věnována stručnému shrnutí obchodní činnosti podniku a historii podniku. Třetí kapitola je věnována praktické části, kde je provedena finanční analýza společnosti KOVOLIS HEDVIKOV a.s. Na závěr jsou shrnuty poznatky z provedení analýzy.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses