Zavádění bezpečnostní politiky ve firmě - Techlovský, Stanislav (2017)
Tato diplomová práce obsahuje popis návrhu zavádění systému řízení bezpečnosti informací ve firmě dle mezinárodních norem řady ISO/IEC 27000. V teoretické části práce jsou představeny výše zmíněné normy řady ISO/IEC 27000 a následně jsou zde uvedeny pod-klady pro vyhotovení systému řízení bezpečnosti informací ve firmě. Navazující sekce popisuje aktuální stav bezpečnostního stavu firmy. Praktická část pak analyzuje nashromážděná data z předchozích částí, na základě kterých je vyhotoven návrh zavádění systému řízení bezpečnosti informací ve firmě.