Zavádění bezpečnostní politiky ve firmě - Techlovský, Stanislav; Čermák, Igor; Čelikovská, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato diplomová práce obsahuje popis návrhu zavádění systému řízení bezpečnosti informací ve firmě dle mezinárodních norem řady ISO/IEC 27000. V teoretické části práce jsou představeny výše zmíněné normy řady ISO/IEC 27000 a následně jsou zde uvedeny pod-klady pro vyhotovení systému řízení bezpečnosti informací ve firmě. Navazující sekce popisuje aktuální stav bezpečnostního stavu firmy. Praktická část pak analyzuje nashromážděná data z předchozích částí, na základě kterých je vyhotoven návrh zavádění systému řízení bezpečnosti informací ve firmě.
Vedoucí práce: Igor Čermák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses