Internet věcí - sporttestery - Bučková, Barbora (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje oblasti internetu věcí. Teoretická část tento pojem de-finuje, stručně popisuje historii pojmu i samotné problematiky internetu věcí. Krátce se také věnuje vizím do budoucna. Ty jsou obsaženy i ve vybraných oblastech využití in-ternetu věcí společně s popisem současného stavu. Poté se práce zaměří na sportteste-ry, k nimž uvede základní informace, přínosy i rizika. Ve druhé části jsou nejprve popsány vybrané sporttestery a aplikace. Následuje porovnání těchto sporttesterů na základě stanovených kritérií. Výsledek porovnání je komentován v závěru práce. Cílem práce je poskytnout čtenáři ucelený přehled v této oblasti a seznámit ho s nabídkou oblíbených sporttesterů, včetně jejich porovnání.