Webová prezentace sportovního oddílu - Korčák, Jiří, 1994-; Vojíř, Stanislav; Vodňanský, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou sportovního oddílu, která vytváří podkladové informace, a následnou tvorbou webové prezentace pro něj Získané informace zahrnují situaci klubu, důvody k tvorbě nového webu i detaily o uživatelích. Následně je vytvořen návrh, s ohledem na konkurenční webové stránky jiných klubů, a shrnutí důležitých aspektů. Součástí práce je také analýza Content management systémů, jejich porovnání a výběr nejvhodnějšího pro daný úkol. Tento vybraný systém je dále rozšiřován, aby splňoval požadavky klubu a jeho funkčnost odpovídala nárokům. S ohledem na reprezentativnost vzhledu se vybírá vhodná šablona a upravuje se. Práce popisuje jednotlivá rozšíření, která byla využita a jejich vlastní nastavení. V poslední části se v krátkosti zabývá optimalizací pro vyhledávače. Webové stránky pak slouží jako webové prezentace pro sportovní oddíl a tato práce jako výpis potřebných informací a nutných kroků k jejímu vytvoření.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses