Specifické problémy začátečníků při studiu programování a možnosti jejich řešení - Procházková, Petra (2017)
Tato bakalřská práce se zabývá problémy začátečníků při studiu programování na Vysoké škole ekonomické v Praze na fakultě informatiky a statistiky. Týká se to zejména studentů, kteří studují předmět Programování v Javě.