Rozvoj IS pro studentskou organizaci - Dao, Ha My (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou již existující databáze a jejím rozvojem pro budoucí použití. Databáze náleží informačnímu systému zvanému BuddyIS, který je využíván studentskou neziskovou organizací ESN VŠE Praha - Buddy System. Cílem práce je konsolidace stávající databázové struktury, čehož lze dosáhnout pomocí refaktoringu a návrhu nových prvků. Práce je zpracována na základě znalosti fungování organizace a jejího operačního systému, které autorka získala svým působením v organizaci. Aktuální požadavky jsou vydedukovány z konzultací se zainteresovanými osobami. Přínosem práce je položený základ pro další rozvoj celého informačního systému a dále vzniklá dokumentace, která poslouží další generaci členů ve spolku.