Work - life balance u studentů - Fesslová, Tereza Anežka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Říhová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na problematiku work-life balance, tedy na pracovní a životní rovnováhu. Cílem je zjistit současný stav spokojenosti právě z hlediska work-life balance u studentů vysokých škol. V teoretické části je vysvětlen pojem work-life balance a další pojmy, které s ním úzce souvisí. Podrobněji se literární část zabývá jednotlivými sférami lidského života, mezi které člověk musí umět alokovat čas. Praktická část je věnována obecné charakteristice současných studentů. Dále je proveden výzkum na základě dotazníkového šetření, jehož respondenty byli právě současní studenti vysokých škol v České republice. Na základě průzkumu byly zjištěny výsledky a navržena možnost řešení, jak více přizpůsobit podmínky pro zlepšení pracovní, životní a studijní rovnováhy těchto studentů.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses