Aplikace digitálního marketingu pro rozvoj start-upu - Zadáková, Diana; Procházková, Markéta; Čermáková, Senta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce je věnována digitálnímu marketingu s jeho následným využitím pro rozvoj nového fitness portálu ClassPoint.cz. Teoretická část pojednává o internetovém, respektive digitálním marketingu a jeho vlivu na marketingovou strategii a taktiku. Práce se zaměřuje na online komunikaci, která v důsledku masivního využívání Internetu a digitálních technologií vytvořila samostatný komunikační mix. V práci jsou charakterizovány její jednotlivé nástroje (reklama, PR, podpora prodeje, direct marketing) a vyhodnoceny jejich přínosy pro podnik. Praktická část pojednává o využití obsahového marketingu a PR na sociálních sítích pro rozvoj start-upu ClassPoint.cz s cílem zvýšení jeho návštěvnosti a rozšíření jeho povědomí mezi lidmi. V závěru práce vyhodnocuje naplnění cílů pomocí nástroje Google Analytics a poskytuje doporučení pro další směr rozvoje portálu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses