Získávání a výběr zaměstnanců - hráčů do klubu NHL - Routa, Marek; Legnerová, Kateřina, 1965-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na získávání a výběr zaměstnanců ve velice specifickém prostředí, kterým je prostředí klubů NHL a získávaní hráčů do účastnických klubů. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na obecné postupy a principy těchto personálních činností (získávání a výběru) na základě poznatků získaných z odborné literatury. Praktická část je soustředěna na získávání a výběr zaměstnanců-hráčů do klubu NHL. Bakalářská práce pojednává zejména o procesu headhuntingu zaměstnanců-hráčů a procesem jejich následného výběru. Podklady k sepsání této části jsou rozhovor a korespondence se skauty týmů NHL, interní dokumenty a informace veřejně dostupné. Cílem této bakalářské práce je popis procesu získávání a výběru hráčů do A týmu NHL a jeho zhodnocení. Na závěr je uveden také návrh možných vylepšení tohoto procesu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses