Analýza péče o zaměstnance v české telekomunikační společnosti - Vaněčková, Lucie (2017)
Cílem bakalářské práce je analýza a zhodnocení péče o zaměstnance ve velké české telekomunikační společnosti, zhodnocení preferencí benefitů pro zaměstnance na základě pohlaví a věku a navrhnutí opatření ke zlepšení současného systému. V teoretické části jsou popsané jednotlivé složky péče o zaměstnance, které jsou základem pro praktickou část. V praktické části práce jsou poznatky aplikovány na konkrétní telekomunikační společnost. Součástí je analýza, která je prováděna dotazníkovým šetřením s pomocí současných zaměstnanců, jehož cílem je zjištění spokojenosti zaměstnanců se systémem a zjištění benefitů, které zaměstnanci preferují. Na závěr jsou díky získaným informacím doporučeny kroky, které by vedly ke zvýšení efektivnosti a spokojenosti všech zaměstnanců.