Analýza péče o zaměstnance v české telekomunikační společnosti - Vaněčková, Lucie; Němec, Otakar; Kačor, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je analýza a zhodnocení péče o zaměstnance ve velké české telekomunikační společnosti, zhodnocení preferencí benefitů pro zaměstnance na základě pohlaví a věku a navrhnutí opatření ke zlepšení současného systému. V teoretické části jsou popsané jednotlivé složky péče o zaměstnance, které jsou základem pro praktickou část. V praktické části práce jsou poznatky aplikovány na konkrétní telekomunikační společnost. Součástí je analýza, která je prováděna dotazníkovým šetřením s pomocí současných zaměstnanců, jehož cílem je zjištění spokojenosti zaměstnanců se systémem a zjištění benefitů, které zaměstnanci preferují. Na závěr jsou díky získaným informacím doporučeny kroky, které by vedly ke zvýšení efektivnosti a spokojenosti všech zaměstnanců.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses