Možnosti tramvajového spojení Suchdol - Bohnice - Nádvorník, Petr (2017)
Tato diplomová práce se věnuje možnostem vedení tramvajové trati mezi pražskými městskými částmi Suchdol a Bohnice. Jsou shrnuty základní poznatky o městské hromadné dopravě obecně a v Praze, probrány organizace systému Pražské integrované dopravy a jeho financování. Praktická část se zabývá konkrétním návrhem tramvajové trati spojující Suchdol a Bohnice za využití již navržených tratí Kobylisy - Bohnice a Nádraží Podbaba - Suchdol. Dále je přidáno propojení blízké oblasti Troja. Na základě dat o současném autobusovém provozu jsou navrženy nové tramvajové linky obsluhující tyto oblasti. V konečné fázi je návrh doplněn novými parkovišti P+R a možností jejich využití.