Možnosti tramvajového spojení Suchdol - Bohnice - Nádvorník, Petr; Mervart, Michal, 1977-; Kratinová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se věnuje možnostem vedení tramvajové trati mezi pražskými městskými částmi Suchdol a Bohnice. Jsou shrnuty základní poznatky o městské hromadné dopravě obecně a v Praze, probrány organizace systému Pražské integrované dopravy a jeho financování. Praktická část se zabývá konkrétním návrhem tramvajové trati spojující Suchdol a Bohnice za využití již navržených tratí Kobylisy - Bohnice a Nádraží Podbaba - Suchdol. Dále je přidáno propojení blízké oblasti Troja. Na základě dat o současném autobusovém provozu jsou navrženy nové tramvajové linky obsluhující tyto oblasti. V konečné fázi je návrh doplněn novými parkovišti P+R a možností jejich využití.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses