Zásobování prodejny BILLA - Kučerová, Karolína (2017)
Bakalářská práce zpracovaná na téma Zásobování prodejny BILLA si klade za cíl najít způsob, jak eliminovat nadbytečné zásoby ve vybrané prodejně. Nadbytečná zásoba a následné procházení záruk vzniká již při nákupu a zásobování, špatným uspořádání skladových položek a špatným přístupem zaměstnanců ke skladovaným položkám vybrané prodejny. Cílem této práce je analýza faktorů, které nadbytečnou zásobu a procházení záruk způsobují, a následně navrhnout kroky, které by vedly k přesnějším objednávkám zásob a efektivnějšímu uspořádání zásob ve skladu.