Vnímanie marketingovej komunikácie maloobchodných reťazcov spotrebiteľmi na slovenskom a španielskom trhu - Klačková, Michaela (2017)
Práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou maloobchodných reťazcov Coop Jednoty Slovensko a Mercadony. Jej cieľom je poskytnúť súhrnný prehľad o komunikačných stratégiách vybraných reťazcov a ich vnámanie slovenskými a španielskymi spotrebiteľmi. Práca obsahuje porovnanie nákupného správania slovenských a španielskych spotrebiteľov, pozitíva a negatíva komunikácie reťazcov z pohľadu zákazníkov. Na základe marketingového výskumu sú v práci uvedené odporúčania na prípadné zlepšenie komunikácie so zákazníkmi.