Vnímanie marketingovej komunikácie maloobchodných reťazcov spotrebiteľmi na slovenskom a španielskom trhu - Klačková, Michaela; Chylíková, Hana, 1953-; Bartošová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou maloobchodných reťazcov Coop Jednoty Slovensko a Mercadony. Jej cieľom je poskytnúť súhrnný prehľad o komunikačných stratégiách vybraných reťazcov a ich vnámanie slovenskými a španielskymi spotrebiteľmi. Práca obsahuje porovnanie nákupného správania slovenských a španielskych spotrebiteľov, pozitíva a negatíva komunikácie reťazcov z pohľadu zákazníkov. Na základe marketingového výskumu sú v práci uvedené odporúčania na prípadné zlepšenie komunikácie so zákazníkmi.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses