Nové postupy v Recruitmentu - Roubíčková, Michaela; Stříteský, Marek; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá novými postupy v procesu získávání zaměstnanců. Pozornost je věnována novým trendům, zejména on-line recruitmentu a s ním souvisejícím sociálním sítím. Hlavním cílem práce je zhodnocení procesu získávání zaměstnanců v konkrétní společnosti se zaměřením na zjištění, zda a případně v jaké míře vybraná společnost zaměřuje pozornost na vnější prostředí, akceptuje současné trendy a aplikuje nové postupy vzískávání zaměstnanců. Na základě kvalitativního šetření byla provedena analýza současného stavu procesu získávání. Pomocí její komparace s teoretickými východisky byly nalezeny silné a slabé stránky procesu. Bylo zjištěno, že se analyzovaná společnost snaží nové trendy akceptovat, avšak ve využívání nových postupů byly objeveny nedostatky, které by mohly být eliminovány pomocí zavedení formulovaných optimalizačních návrhů.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses