Audit účetní závěrky a porovnání se zakázkami due diligence - Dvořáková, Sabina; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Práce se zabývá procesem auditu a due diligence účetní jednotky. Obsah práce je rozdělen na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena na vymezení pojmu audit včetně popisu auditorských postupů a pojmu due diligence, na který navazují rozdíly a srovnání obou procesů. V praktické části je v jedné účetní jednotce proveden audit účetní závěrky a v druhé účetní jednotce je provedena služba due diligence.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses