Návrh a implementace aplikace pro studenty při hledání vysoké školy - Phi Viet, Duc; Zeman, Václav; Dudáš, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem bakalářské práce je navrhnout a realizovat webovou aplikaci sloužící pro absolventy středních škol nebo bakalářských oborů, kteří hledají navazující studium. Tato aplikace jim umožní prohlížet databázi vysokých škol a jejich programů. Hlavní funkce aplikace spočívá v možnosti filtrace požadovaných údajů studijních oborů, jako jsou např. potřebné úrovně jazykových certifikátů a hodnoty GMATu pro přijetí uchazeče.V teoretické části se čtenář nejprve seznámí s projektem jako takovým, tedy s jeho hlavním posláním a cílem, s podnikatelským plánem a budoucí vizí. Dále se dozví, jaké mu tento portál jako uživateli může přinést výhody, v čem se liší od těch konkurenčních a proč zvolit zrovna jej. Na základě sesbíraných dat byl proveden rozbor segmentů potenciálních uživatelů a zákazníků. Praktická část obsahuje návrh a implementaci aplikační logiky dle platné notace jazyka UML včetně realizace prototypu grafického uživatelského rozhraní zahrnující testování použitelnosti.
Vedoucí práce: Václav Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses