Mobilní reporting - Irišek, Michael (2017)
Primárním cílem práce je analyzovat vybrané dvojice mobilních zařízení a reportovacích aplikací za účelem nalezení nejvhodnější kombinace pro účely mobilního reportingu. Tato analýza probíhá pro zmapování současné situace vhodných mobilních aplikací na trhu a k usnadnění výběru řešení mobilního reportingu pro případné zájemce. K dosažení cíle bylo využito vícekriteriálního výběru. Dalším cílem práce je seznámení čtenáře s problematikou Business Intelligence, reportingu a mobilních zařízení. Následně je na základě prezentovaných znalostí provedena analýza trhu a výběr vhodných kombinací k testování. Dále jsou stanovena hodnocená kritéria na základě kterých bylo prováděno testování. O tom práce informuje a analyzuje jeho výsledky, čímž plní svůj primární cíl.