Webová aplikace pro zobrazení stavu výrobního podniku - Melena, Jan; Vojíř, Stanislav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
V dnešním světě moderních technologií je neustálý tlak na inovace v průmyslových odvětvích. Ať už se jedná o elektronizaci výroby, modernizaci strojů, zvyšování efektivity pracovníků nebo vymýšlení nových postupů ve výrobě. K této části neodmyslitelně patří nové způsoby, jak vizualizovat dostupná data podniku. V této bakalářské práci proto popisuji inovativní řešení vizualizace dat z výrobního podniku za použití moderních technologií pro rychlý vývoj, nasazení a budoucí rozšiřitelnost ať už o funkcionalitu, nebo na jiný typ podniku. Výstupem je funkční webová aplikace pro vizualizaci dat z výrobního podniku. Ta jsou tříděna ve dvou úrovních. První je podle výrobní linky, druhá třídí data podle externí aplikace, pro která jsou vizualizována. Aplikace je určena pro management, který má díky tomu neustálý přehled o stavu výrobního podniku. Tato práce je koncipována jako ukázka návrhu a implementace moderní webové aplikace, která je stavěna na Single-page principu za použití Angular frameworku, v době psaní ve verzi 4.0. Cílem není zdokumentovat vývoj, nýbrž nastínit, jak Single-page aplikace fungují a jejich praktické využití na ukázkovém projektu.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses