Využití rozhodovacích stromů v manažerské praxi - Lapiankova, Hanna (2017)
Cílem bakalářské práce je představit vlastnosti rozhodovacích stromů, využiti jich v praxi a popsat řešení rozhodovacích stromů s využitím počítačového programu Pre-cisionTree. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou časti. V teoretické časti je popsaná základní informace o rozhodovacích stromech a jejich softwarové podpoře. V praktické časti na přikladu bude ukázáno využití rozhodovacích stromů pomoci počí-tačové podpory pro manažerské rozhodování.