Využití rozhodovacích stromů v manažerské praxi - Lapiankova, Hanna; Váchová, Lucie; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem bakalářské práce je představit vlastnosti rozhodovacích stromů, využiti jich v praxi a popsat řešení rozhodovacích stromů s využitím počítačového programu Pre-cisionTree. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou časti. V teoretické časti je popsaná základní informace o rozhodovacích stromech a jejich softwarové podpoře. V praktické časti na přikladu bude ukázáno využití rozhodovacích stromů pomoci počí-tačové podpory pro manažerské rozhodování.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: rozhodování; rozhodovací stromy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; decision trees; bachelor's theses