Rozhodovací procesy ve vybrané společnosti - Kogay, Yelena (2017)
Bakalářská práce se zabývá rozhodovacím procesem ve vybrané společnosti. V teore-tické části jsou popsány podstata rozhodování, rozhodovací procesy a problémy a struktura jednotlivých rozhodovacích procesu. V rámci tyto práce uveden konkrétní rozhodovací proces - volba dodavatele. V praktické části se jedná o analýzu procesu výběru vhodného dodavatele na přikladu firmy, jejíž předmětem podnikaní je nákup zboží za účelem dalšího prodeje. Výstupem práce je posouzení informace získané od firmy s teoretickými poznatky o výběru dodavatele.