Rozhodovací procesy ve vybrané společnosti - Kogay, Yelena; Váchová, Lucie; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Bakalářská práce se zabývá rozhodovacím procesem ve vybrané společnosti. V teore-tické části jsou popsány podstata rozhodování, rozhodovací procesy a problémy a struktura jednotlivých rozhodovacích procesu. V rámci tyto práce uveden konkrétní rozhodovací proces - volba dodavatele. V praktické části se jedná o analýzu procesu výběru vhodného dodavatele na přikladu firmy, jejíž předmětem podnikaní je nákup zboží za účelem dalšího prodeje. Výstupem práce je posouzení informace získané od firmy s teoretickými poznatky o výběru dodavatele.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: rozhodování; nákup; prodej; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; purchasing; selling; bachelor's theses