Analýza veřejné osobní dopravy v relaci Brno Praha - Sítora, Vojtěch; Zelený, Lubomír; Grňo, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tématem této bakalářské práce je analýza veřejné osobní přepravy mezi dvěma českými největšími městy, Brnem a Prahou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části nejdříve definuji některé klíčové pojmy z oboru dopravy a poté se zaměřuji na hlavní bod této části, kterým je legislativa týkající se veřejné dopravy v České republice. Navazující praktická část obsahuje především analýzu nabízených spojů jednotlivých dopravců a následné srovnání a zhodnocení toho, která možnost je pro zákazníky nejvýhodnější. V závěru práce pak zmiňuji trendy, které mohou do budoucna ovlivnit dopravu mezi těmito městy. Celkovým cílem práce je tedy poskytnutí analýzy železniční a autobusové veřejné dopravy ve zmíněné relaci.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses