Srovnání reportingových aplikací pro mobilní zařízení - Stejskal, Karel; Šedivá, Zuzana, 1961-; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na trh mobilních zařízení a možnosti jejich využití pro prezentaci klíčových podnikových dat pomocí reportingových aplikací. Cílem práce je poskytnout ucelený pohled na trh jak mobilních zařízení, tak i dostupných reportingových aplikací komerčních dodavatelů, kteří hrají zásadní roli v tomto segmentu. Dále pak srovnání těchto aplikací pomocí vícekriteriálního hodnocení na základě sestaveného seznamu kritérií a určení nejvhodnější aplikace, která v tomto srovnání získala nejvyšší hodnocení. Konečným výstupem je tabulka porovnávaných aplikací obsahující přidělená hodnocení u jednotlivých kritérií. Práce slouží k základní orientaci na trhu mobilních reportingových aplikací. Výsledky srovnání jednotlivých aplikací mohou být užitečným zdrojem informací pro společnosti, které plánují jejich integraci v podnikovém informačním systému.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses