Webové mapové služby s využitím geoprostorových dat - Ill, Petr; Alexa, Štěpán; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou geografických informačních systémů, geografických dat a webových mapových služeb (standardy WMS a WFS). Zvláštní pozornost je věnována příkladům, ukazujícím možnosti jejich využití v praxi, a to včetně očekávaného vývoje v blízké budoucnosti. Praktická část demonstruje využití v podobě návrhu a realizace webové aplikace, která bude koncovým uživatelům sloužit k plánování výletů.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses