Implementace informačního systému v nadnárodní společnosti - Čurda, Matěj; Přibyl, Vladimír; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této práce je evaluace implementace nového informačního systému v jedné nadnárodní společnosti. Dílčím cílem je pak vyhodnocení outsourcingového vztahu ve společnosti. V práci je detailně popsán impakt implementace a současný stav podnikání se zaměřením na informační systémy a jejich limity. K tomu patří i deskripce vztahu s outsourcingovou společností. To je vyhodnoceno a za pomoci interní expertízy z různých oblastí společnosti, s využitím interních statistik, je vyvozeno, že implementace byla úspěšná. Přínosem práce je praktická ukázka komplexnosti změny informačního systému a systémů obecně v nadnárodní společnosti.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: informační systémy; nadnárodní společnosti; outsourcing; management [obor dipl. práce]; Hyperion; Oracle E-Business Suite; diplomové práce; information systems; international business enterprises; outsourcing; master's theses