Redesign internetového obchodu czech-server.cz - Janík, Václav (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh redesignu internetového obchodu czech-server.cz. Jsou zde probírány obecné poznatky týkající se problematiky e-shopů a designu webových stránek. Součástí je i analýza prostředí firmy, konkurence a její cílové skupiny. Na základě poznatků z těchto částí jsou stanovena doporučení a požadavky, které by měly redesignované stránky splňovat. Následně jsou vytvořeny drátěné modely, prototyp a finální grafický návrh.