Redesign internetového obchodu czech-server.cz - Janík, Václav; Bubeníček, Jan; Mezuláník, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh redesignu internetového obchodu czech-server.cz. Jsou zde probírány obecné poznatky týkající se problematiky e-shopů a designu webových stránek. Součástí je i analýza prostředí firmy, konkurence a její cílové skupiny. Na základě poznatků z těchto částí jsou stanovena doporučení a požadavky, které by měly redesignované stránky splňovat. Následně jsou vytvořeny drátěné modely, prototyp a finální grafický návrh.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses