Zavedení 3D tiskárny do malého podniku - Kodejšová, Jana (2017)
Tato práce se zabývá zavedením 3D tiskárny do malého podniku. Teoretická část se zabývá technologií 3D tisku, typy 3D tiskáren, dále zde jsou uvedeny základní materiály vhodné pro 3D tisk. Praktická část se věnuje pořízení 3D tiskárny do podniku, který se zabývá ser-visem a prodejem jízdních kol a dalších cyklistických potřeb. Zde jsou kromě výběru nej-vhodnější 3D tiskárny pro tento podnik také uvedeny příklady konkrétních dílů, které by si tento podnik pro svou potřebu mohl vytisknout. Celá práce je zakončena zhodnocením in-vestice do 3D tiskárny, zdali se pořízení tomuto konkrétnímu podniku vyplatí.