Využitie projektového managementu a PR pri organizácii konferencie Respiratory Forum 2016 - Vojnová, Lenka (2017)
Práca je zameraná na využitie postupov projektového managementu a public relations (PR) pri organizácii konferencie Respiratory Forum 2016. Táto problematika v sebe zahŕňa vymedzenie teórie jednotlivých prístupov k riadeniu projektov a následné zhodnotenie ich aplikácie pri príprave tohto odborného seminára. Pri písaní teoretickej časti využívam metódu analýzy. V praktickej časti uplatňujem modely z teórie. V závere použitím syntézy zhrňujem výsledky ich aplikácie vzhľadom k stanovenému cieľu. Cieľom práce je preskúmať procesy a metódy projektového managementu a PR a zhodnotiť ich aplikáciu na príklade tejto konferencie. Prínos práce spočíva v posúdení synergického efektu využitých teoretických postupov projektového managementu a PR pri organizácii odbornej konferencie Respiratory Forum 2016.