Využitie projektového managementu a PR pri organizácii konferencie Respiratory Forum 2016 - Vojnová, Lenka; Krsek, Libor, 1979-; Strnadová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práca je zameraná na využitie postupov projektového managementu a public relations (PR) pri organizácii konferencie Respiratory Forum 2016. Táto problematika v sebe zahŕňa vymedzenie teórie jednotlivých prístupov k riadeniu projektov a následné zhodnotenie ich aplikácie pri príprave tohto odborného seminára. Pri písaní teoretickej časti využívam metódu analýzy. V praktickej časti uplatňujem modely z teórie. V závere použitím syntézy zhrňujem výsledky ich aplikácie vzhľadom k stanovenému cieľu. Cieľom práce je preskúmať procesy a metódy projektového managementu a PR a zhodnotiť ich aplikáciu na príklade tejto konferencie. Prínos práce spočíva v posúdení synergického efektu využitých teoretických postupov projektového managementu a PR pri organizácii odbornej konferencie Respiratory Forum 2016.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses