Vizuální jazyk audiovizuálního díla - Wankeová, Josefina; Truhlář, Filip; Mezuláník, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Ve své práci se věnuji tématu vizuální složky filmového díla. Cílem práce je shrnout a představit základní postupy vizuálního vyprávění se zaměřením na audiovizuální dílo - konkrétně film. Objasňuji obecné zásady tvorby filmového obrazu a komponování s cílem sdělit nějakou informaci. Dále uvádím příklady jejich využití v již existujících audiovizuálních dílech. V této práci se také budu zabývat vlivem těchto konkrétních filmařských postupů na diváka a následně je prakticky aplikuji při tvorbě vlastního snímku.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses