Business model startupu a implementace jeho řešení - Nguyen, Phuong Quang (2017)
Práce se zabývá návrhem řešení pro rozvoj a zpeněžení projektu jménem Non La. Jedná se o projekt, který se snaží naučit vařit vietnamská jídla. Hlavním cílem práce je podnikový plán a finanční plán, který by měl poskytnout náhled na návrhy řešení a zpeněžení projektu. Teoretická část je věnovaná výkladu o podnikatelském plánu, lean startup metodě, marketingu na internetu a sociálních sítí. Praktická část se skládá z businessového plánu, finančního plánu a IT řešení. V závěru práce zhodnotím dosažené cíle a přínos práce.