Optimalizace výroby s využitím pokročilých metod pro podporu rozhodování - Bártová, Blanka (2017)
Práce se bude zabývat problematikou procesního řízení ve výrobní společnosti s využi-tím pokročilých metod pro podporu manažerského rozhodování. Konkrétně zde bude řešena optimalizace výroby za pomoci metody genetických algoritmů a lineárního pro-gramování. Cílem práce je vytvořit suboptimální řešení rozvržení výrobního plánu tak, aby došlo k minimalizaci celkového času pro zhotovení všech zadaných zakázek. Řeši-telka zde bude navržený algoritmus aplikovat ve výrobní společnosti XY.