Optimalizace výroby s využitím pokročilých metod pro podporu rozhodování - Bártová, Blanka; Bína, Vladislav, 1979-; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Práce se bude zabývat problematikou procesního řízení ve výrobní společnosti s využi-tím pokročilých metod pro podporu manažerského rozhodování. Konkrétně zde bude řešena optimalizace výroby za pomoci metody genetických algoritmů a lineárního pro-gramování. Cílem práce je vytvořit suboptimální řešení rozvržení výrobního plánu tak, aby došlo k minimalizaci celkového času pro zhotovení všech zadaných zakázek. Řeši-telka zde bude navržený algoritmus aplikovat ve výrobní společnosti XY.
Vedoucí práce: Vladislav Bína
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: rozhodování; optimalizační metody; lineární programování; genetické algoritmy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; decision making; optimization methods; linear programming; genetic algorithms; master's theses