Analýza faktorů pracovní motivace - Vacková, Veronika; Stříteský, Marek; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se věnuje faktorům pracovní motivace. Cílem práce je analýza pracovních faktorů, které nejvíce ovlivňují jedince ve věku mezi 20 a 30 lety, kteří právě vstupují na pracovní trh a hledají své uplatnění v mezinárodním prostřední. Analýza probíhá ve dvou částech. V první části jsou pomocí dotazníkového šetření stanoveny nejdůležitější faktory motivace u cílové skupiny. Druhá část potom na základě hloubkového rozhovoru s majitelem společnosti Czech-us analyzuje, jakým způsobem probíhá motivace zaměstnanců v dané společnosti. Na základě komparace výsledků dotazníkového šetření a hloubkového rozhovoru budou formulovány návrhy a doporučení pro zlepšení motivování zaměstnanců ve společnosti.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses