Aplikace modelu Národní ceny ČR za CSR ve vybrané organizaci - Zelinka, Jan (2016)
Cílem této práce je analýza a hodnocení vybrané organizace pro Národní cenu ČR za CSR. V řešení byla vypracována podkladová zpráva společně s managementem. Dále proběhla analýza dle hodnotícího formuláře respektující model Committed to Sustainability a byla sepsána zpětná zpráva, která poskytuje organizace kroky, jež zvýší úroveň pro další budoucí hodnocení v oblasti ekonomické udržitelnosti, životního prostředí a sociální odpovědnosti. Práce je ukončena bodovým vyhodnocením a závěrem.